jueves, 27 de mayo de 2010

Una altra visita molt especial

Avui han vingut a conéixer la botiga les meves amigues i ex-companyes de feina (les que feiem el café juntes a primera hora del matí i la feiem petar una estona). Totes tenim molt millor aspecte que quan estavem inmerses al món informàtic, diguem que els bits, les compilacions i els abends ens oprimien i no ens permetien ser nosaltres mateixes. La tan esperada llibertat ens ha ofert la possibilitat de perseguir i atrapar els nostres somnis, i crec que abans o més tard ho aconseguirem, totes estem creant ara el nostre propi camí, no el de una altra persona o el de una empresa. M'he sentit super-bé escoltant el seu dia a dia i a la vegada explicant el meu, ha estat una trobada molt agradable per poder compartir de nou les nostres inquietuds i desitgos.


La Sílvia ja coneix el món de Patchwork i és alumna de la Carme Torras a Terrassa on resideix. La Laura ha quedat fascinada amb tot el que ha vist, i a la foto la veieu amb una de les labors que més li ha agradat:


Noies, gràcies per la visita, ho repetirem aviat!

1 comentario:

  1. Hola Rosa. Acabo de descubrir el teu blog. Veig que tens una botiga recenment estrenada a la Sagrada Familia. Ja em pasaré un dia d'aquets.
    Petonets

    ResponderEliminar